Post by osfothernnapri on Feb 11, 2022 13:35:25 GMT -9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατά πολλούς όλους ▞▞▞
▞▞▞ Staff! - Job Game | Simulator 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει το παιχνίδι απλώς είναι λίγο πολύ και συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια επίπεδα, ΣΑΝ ξέρω ότι είναι διαφορετικά, αλλά είναι λίγο πολύ αυτό. είναι καλό παιχνίδι και μπορώ να προσποιηθώ ότι μιλάω στην φίλη μου; γυναίκα? ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ στο παιχνίδι αυτό είναι. [Φορέστε επίσης μάσκα😷 όταν πηγαίνετε στο σχολείο, το κατάστημα, αν θέλετε, φορέστε μάσκα κάθε φορά, όπως είναι η επιλογή σας, υποθέτω; δεν φταίω εγώ αν κολλήσετε τον ιό rona. Ω και ξέχασα μπορείς να το φτιάξεις για να μπορείς να αλλάξεις τα ρούχα του κοριτσιού όχι σαν αυτά τα ρούχα όπως τα κανονικά ρούχα.
Το βαθμολόγησα όταν ήταν καλό και ενοχλητικό, επειδή ο τύπος που παίζεις ως μαζεύει πράγματα που δεν θέλεις να πάρει το άλλο προσωπικό είναι άχρηστο στη δουλειά τους, πιστεύουν ότι είναι ωραίο και πιστεύουν ότι είναι αστείο που πρέπει να σκουπίζεις το πάτωμα όταν χύθηκε κάτι και πληρώνονται μετά τη δουλειά σας επίσης όταν έχετε πληρώσει για αυτό που έχετε πληρώσει για αυτό η οθόνη μαυρίζει, οπότε πρέπει να φύγω από το παιχνίδι και όταν επιστρέψω πρέπει να πληρώσω για το πράγμα πάλι όταν υπάρχει το καινούργιο γιατί παιχνίδι;!
Καταπληκτικό παιχνίδι, το έχω κερδίσει ήδη. Θα ήθελα οι προγραμματιστές να κάνουν ήδη την επόμενη ενημέρωση. Ελέγχω κάθε μέρα αλλά τίποτα. Αλλά 5 αστέρια, πραγματικά διασκεδαστικό.
Θέλω να ξέρω ότι ήμουν στην 750 ημέρα και κέρδιζα 2280 στο παιχνίδι μετά από κάθε τελείωμα επιπέδου, αλλά μετά την ενημέρωση μόλις ορίστηκε σε 300 Αυτό δεν είναι αποδεκτό
Πάρα πολύ επισκευή ηλεκτρικά και άλλα
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι συναρπαστικό σασπένς αν βαριέσαι μπορείς να παίξεις αυτό το παιχνίδι Δεν χαίρομαι που παίζω αυτό το παιχνίδι Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό δώστε για να ξεκινήσετε ευχαριστώ
Τα παιχνίδια είναι ταχέως αναπτυσσόμενα, ταχέως μεταβαλλόμενα μέρη της ... με τεχνικές μοντελοποίησης και προσομοίωσης για εξοικονόμηση εκτεταμένων
Staff! - Job Game | Simulator Simulation zch
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο Γιατί οι άνθρωποι μισούν τόσο πολύ τις διαφημίσεις, απλώς το βρίσκω στη διαφήμιση τόσο πολύ για να το παίξω..😀😀
Διασκεδαστικό αλλά επαναλαμβανόμενο και πάρα πολλές διαφημίσεις
Αυτό το παιχνίδι έχει πολλές διαφημίσεις, οι δουλειές είναι επαναλαμβανόμενες και επίσης λίγο βαρετές
Ωχ μου καλό!! Δεν ξέρω γιατί γιατί αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φοβερό. Μόλις κατέβασα το παιχνίδι και είναι πολύ καλό, και τα γραφικά είναι υπέροχα!! Έχω καταλάβει το παιχνίδι αλλά όχι πραγματικά. Ελπίζω να μην μου δείξει να λύσω το παζλ ή τα πράγματα. Αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
Staff! - Simulation de Vie Simulation enk
Staff! - Job Game | Simulator Penyelakuan pfw
Η έλλειψη ανταπόκρισης αφού πλήρωσα για καμία διαφήμιση είναι γελοία. Πλήρωσα για πλήρη πρόσβαση σε ένα παιχνίδι και εξακολουθώ να έχω διαφημίσεις. Απευθύνθηκε στους προγραμματιστές και έλαβε διασκεδαστικό παιχνίδι σιωπής, αλλά δημιουργήθηκε από απατεώνες.
Είναι πολύ καλό παιχνίδι!! 👌
Απαράδεκτος αριθμός διαφημίσεων
Αφού κατέβασα και έπαιξα αυτό το παιχνίδι, άρχισα να λαμβάνω ειδοποιήσεις σαν απάτη ότι είχα κερδίσει χρήματα και βραβεία για τα οποία δεν έκανα ποτέ αίτηση. Μετά την απεγκατάσταση, οι ειδοποιήσεις έφυγαν. Είναι κρίμα, γιατί απολάμβανα την εφαρμογή.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά η μπάρα δεν μεγαλώνει, έχω κολλήσει στην αρχή του 4 και είμαι στην 158η ημέρα, αλλά απλά δεν θα μεγαλώσει και δεν θα με αφήσει να ανέβω στον επάνω όροφο, κάτι που είναι τρομερό 😕
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά υπάρχει ένα σφάλμα στην ημέρα 45 και είναι ενοχλητικό που δεν μπορώ να παίξω επίπεδο και ελπίζω να το διορθώσουν
Pizza Simulator gives you an opportunity to open and manage a pizza restaurant of your dreams. ... Το Steam μαθαίνει για αυτό το παιχνίδι. Γλώσσες:.
Οι υπερβολικές διαφημίσεις κάνουν αυτό το παιχνίδι πραγματικά οδυνηρό. Υπάρχει μια διαφήμιση κάθε δευτερόλεπτο "μίνι-παιχνίδι", το οποίο ολοκληρώνεται σε περίπου 15 δευτερόλεπτα ή λιγότερο, επομένως πρέπει να παρακολουθείτε τουλάχιστον μία διαφήμιση κάθε λεπτό περίπου. Το ίδιο το παιχνίδι είναι αρκετά αξιοπρεπές, αλλά οι διαφημίσεις το καταστρέφουν απολύτως.
Μόλις κατέβασα το παιχνίδι και μου αρέσει ήδη, αλλά το πρόβλημα είναι ότι νομίζω ότι υπάρχει ένα σφάλμα στο παιχνίδι. Ξεκίνησε στο επίπεδο 20. Φόρτωσε αλλά απλά σταμάτησε και έκανε glitch. Βγήκα και φορτώθηκε ξανά, αλλά είναι το ίδιο. Όταν το φόρτωσα ξανά, προσπάθησα να μετακινήσω προσεκτικά τον χαρακτήρα μου για να ολοκληρώσω την εργασία μου, και όταν τελείωσα και έδειξα τα συγχαρητήρια, σταμάτησε ξανά. Αλλά όταν το φόρτωσα, το επίπεδο 21 είναι διαθέσιμο. Τώρα είναι το ίδιο με το επίπεδο 45, και δεν μπορώ να παίξω άλλο
Αυτό το παιχνίδι είναι σαν το πέρασμα του χρόνου, όχι μόνο αυτό το παιχνίδι όλα τα παιχνίδια είναι σαν το πέρασμα του χρόνου, αλλά είναι ένα ήσυχο απολαυστικό και το κύριο πράγμα είναι τα γραφικά αν το γραφικό ήταν αρκετά καλό, το παιχνίδι θα ήταν τέλειο
Παιδιά μόνο εμένα η μπάρα πάνω είναι ένα τσικ πριν πάει στο 5 ,για να ξεκλειδώσει τον πανω οροφό και το σπίτι δεν έχει άλλες ανάγκες, αλλά πράγματα να φτιαχτούν btw το παιχνίδι είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ (απαντήστε μου pls)
Staff! - Job Game | Simulator Simulacije ibf
«Σχεδίαση και Προσομοίωση Μικροηλεκτρονικών Διατάξεων», του Α΄ Τομέα «Ηλεκτρονικών», ... Ανάπτυξη Ψηφιακών Παιχνιδιών με τη χρήση του Game.
Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι που παίζω όλη την ώρα, αλλά το μόνο πράγμα που μισώ στο παιχνίδι είναι ότι μπορείς να παίξεις μόνο ως αγόρι και το μόνο κατοικίδιο που μπορείς να έχεις είναι μια γάτα. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο, αλλά δεν είναι άλλο είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι
Είναι εντάξει παιχνίδι, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να διορθωθούν πριν μπορέσω να αλλάξω τη βαθμολογία μου. Πρώτα θέλω να μπορώ να αλλάζω χαρακτήρες. Θα ήθελα να παίξω ως το κορίτσι εδώ. Επίσης γιατί η εργασία τελειώνει αυτόματα πριν ολοκληρώσετε πραγματικά το 100% της εργασίας. Θα ήθελα να ολοκληρώσω τη δουλειά πριν το παιχνίδι με στείλει πίσω στην αρχική οθόνη.
Τα μίνι-παιχνίδια είναι διασκεδαστικά, όταν τα φτάσετε, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας είναι απλώς να παρακολουθείτε διαφημίσεις. Αυτό το πράγμα μοιάζει απλώς με απάτη για να σας κάνει να παρακολουθείτε μια διαφήμιση κάθε 30 δευτερόλεπτα, κάτι που είναι κρίμα γιατί διαφορετικά θα μπορούσε να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.
Ειναι πολυ καλο. Αλλά με τις διαφημίσεις είναι πραγματικά λυπηρό το πώς υπάρχει μια διαφήμιση σε κάθε επίπεδο ή για κάθε δώρο, οπότε αν δεν θέλετε καν να παρακολουθήσετε τη διαφήμιση, απλώς χάσατε τον χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε το δώρο.
Laggy. Το παιχνίδι σταματά κυριολεκτικά σε κάποιες μεγάλες σκηνές που περιέχουν πολύ κόσμο.
Kitchen Scramble 2: World Cook Jocuri obișnuite stvx
Εξαιρετικο
Τέλειο!!!!!
Σχεδιασμένο για να σας κάνει να θέλετε να παρακολουθείτε διαφημίσεις.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό αλλά δεν μου άρεσε που έχει τόσες πολλές διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις είναι τόσο ενοχλητικές και μεγάλες. Για να πάρουμε διπλά χρήματα πρέπει να δούμε μια διαφήμιση. Αυτό είναι το πράγμα που δεν μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι, αν και ήταν καλό.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά οι διαφημίσεις γίνονταν όλο και πιο ενοχλητικές όσο προχωρούσε το παιχνίδι
Αγόρασα δύο διαφορετικούς μεντεσέδες εδώ, το ένα σε προσφορά και δεν έχω ακόμα χρήματα για ώρες ή τίποτα. Μην παίζετε αυτό το παιχνίδι.
Τα πάντα πίσω από έναν τοίχο διαφημίσεων, τόσες πολλές διαφημίσεις που έπρεπε να απενεργοποιήσω το WiFi μου για να έχω ακόμη και ένα πραγματικό παιχνίδι. Πρέπει να μετονομάσουν αυτό το παιχνίδι σε "διαφημίσεις", επειδή λαμβάνετε περισσότερες διαφημίσεις από το πραγματικό παιχνίδι
Τώρα έφτασε η νέα ενημέρωση....δεν μετράει τις εκκινήσεις των αντικειμένων που έχετε ήδη...όποτε πρέπει να τα ξανακάνετε όλα όταν ανεβαίνω στον επάνω όροφο ξεκλειδώνω υπερβολικά την επόμενη περιοχή......άσκοπο
Είναι ένα παιχνίδι γεμάτο διαφημίσεις. Με έκανε να σκεφτώ την αιτία της ζωής μου για όλες τις διαφημίσεις που δίνονται. Είναι διασκεδαστικό και απλό αλλά. Δεκάρα. Είναι ένα παιχνίδι διαφήμισης αντί για ένα "παιχνίδι"
Καλό παιχνίδι για το kill time, αλλά χρειάζονται περισσότερα επίπεδα και χαμηλότερο κόστος επίπλων...