Post by osfothernnapri on Feb 11, 2022 14:02:41 GMT -9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
A Nintendo ds-en nagyon bírtam,és ezzel sem vagyok másként
Szeretem ezt a játékot!!! Annyi emléket idéz fel, amikor kicsi koromban ezzel játszottam a Nintendo 3DS-en!!! Ez a játék egy cseppet sem változott, kivéve az új éttermet és farmot, amit nagyon szeretek és imádok!! Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, aki szereti a főzési játékokat és új főzési dolgokat tanulni!! ❤❤❤
Azért néztem meg ezt a játékot, mert a kicsik nagyon szeretnek főzni. Én személy szerint nem gondoltam, hogy a Cooking Mama élményét még rosszabbá teheti, de ez az alkalmazás megtette. A hangos zajok, a kaotikus "játékmenet" és a 15 másodpercenként tolt hozzáadások (nem túlzás) között ez a játék szörnyűvé tette az amúgy is meh élményt. Ha inkább talál nekik egy régi DS-t és az eredeti játékot, akkor hagyja őket bárhol ennek az alkalmazásnak a közelében.
Nagy on jó
Gyakorlatilag lejátszhatatlan, mert a felhasználót folyamatosan (szó szerint folyamatosan) bombázzák villogó gombokkal és promptokkal, amelyek fizetős tartalomra irányítanak át. Egyszer lejátszottam, majd eltávolítottam, mert nem tudtam összeegyeztetni azt a csekély mennyiségű szórakozást, amit az alkalmazás minden képernyőjén megpróbált tőlem elkapni. Még a Mama csillagainak rangsorát is vizuálisan eltakarja egy felugró ablak, amely arra kéri a felhasználót, hogy valamilyen okból pénzt adjon a játéknak. Hiányzik a régi Főzőmama. annyira csalódott vagyok.
Szeretem eszt a kis játèkot
Folyton összeomlik. El sem tudtam kezdeni egy receptet.
Őszintén szólva remek játék az idő múlásával. Nagy taps az alkotónak. Minden egyben. Jobban szeretem, mint azok, akik szórakozással akarják eltölteni az idejüket. Ebben a játékban sok tennivaló van. De a probléma az, hogy a frissítés után magától kilép. Kérem a hatóságot, hogy javítsák ki.
A főzési rész rendben volt, de egy kicsit könnyű volt, és lehetetlen volt néhány feladatban megbukni. Nem csak, hogy könnyű volt, de olyan dolgokkal és előugró ablakokkal is bombázott, mint például, hogy végrehajtott egy feladatot, majd szeretne hirdetések nélkül játszani, majd veterán főnök! És alig tudok visszatérni a főzéshez. Ez egy egyszerű játék, de körülvették pályákkal és felugró ablakokkal, és sok mindennel, hogy játszhatatlan
pénzrabló bohózatnak tűnik. szerettem a ds játékaimat, és fizettem volna egy egyszeri játékért. ez túlbonyolított, a farmok stb. nem foglalkoznak unalmasabbá. minden arra utalt, hogy több pénzt kell költeni erre az alkalmazásra.
Azért elég rendesen idegrohamot tudok kapni a játéktól😂
Valódi pénzt kell fizetnie bármiért, ami tisztességes. Nem lehet csak úgy játszani a játékot, hogy mindig a hirdetések és a valódi pénzét kéri. Az igazi főzőmama csalódott lenne.
Szeretem ezt a játékot, de a boldogságom akkor ér véget, amikor az összes ingyenes recept megvan. Természetesen készíthet próbafőzést és 24 órás recepteket, de ez nem szórakoztató, ha nem tudja megtenni az egészet.
szerintem jó kis játék
Túl sok pop-up és hirdetés. Csak játszani akarok a játékkal. A kezelőszervek ugyanúgy működnek, mint a többi CM-játék, amivel játszottam – ha csak tudnám játszani a játékot milliárd spamszerű felugró ablak nélkül, amelyek megpróbálják rávenni Önt, hogy vásároljon valamit, vagy nézzen meg egy hirdetést. És általában egy bizonyos játékidő után is rákényszerítik az embert, hogy megnézzen egy hirdetést.
Cooking Mama: Let's cook! Pendidikan lxi
Sokkal más, mint a DS verzió. Nagyon jó játék, nem p2w, ami úgy csodálatos, ahogy van. Mindezek mellett dönthet úgy, hogy megtekinti-e a hirdetéseket az extrákért. Ezt egyáltalán nem bánom, főleg ha nem erőltetettek a hirdetések. 10/10
Nagyon szeretem a játékot. De túl unalmas. Túl sok adalékot tartalmazok. Ezért szeretnék 0 csillagot adni. De nagyon kedves vagyok, ezért adok 1 csillagot
Hogyan kell legyőzni az időzítőt, amikor a játék nem engedi? Megpróbálod gyorsan ledarálni a húst és leesik a nyél a darálóról.... komolyan? Nagyon Nagyon Csalódott! Mondanom sem kell, hogy eltávolítom.
Az alapjáték, amit évekkel ezelőtt játszottam, jobb volt, mint ez a frissített. Előfordulhat, hogy egy alkalmazásba túl sok dolog nem mindig működik. Összezavarta és elvesztette az embereket. Egy egyszerű főzős játékot szeretnék játszani, nem pedig túl sok dolog dzsungelében játszani, mint például bolt étterem bla bla ezt csinálom, hogy megszerezzem ezt a nyereséget. WTH. Régen nagyon szerettem ezt a játékot (bár most sokkal gördülékenyebb, mint az előző napokban), most már nem. A főzés során van néhány nevetséges tevékenység is, amelyek távol állnak a főzési játéktól. Távolítsa el csak egy nap és 3 játék után.
tetszik a játék. Szép, de nincs semmi, ami a képeken volt, és nem lehet rosszul elkészíteni az ételt, és mindent meg kell vásárolni. MINDEN NEM A PÉNZES JÁTÉKKÉSZÍTŐKEN SZÓL 😡😡😡🤬🤬🤬
Lassan tölt be, és borzalmasan irányít több hirdetést is
Hülye pop up mindig látható. Kell extra letöltés a recepthez?!?!
Valahogy szeretem a játékot, de nem szeretem, hogy éttermet kell vezetni, de nagyon szeretném, ha csak főzne a mamával, ahelyett, hogy éttermet vezetne és kertet nevelne.
A grafika jó egy mobiljátékhoz, de nagyon összezavarja az összes apró dolgot, amit akkor tehet, ha olyan alkalmi játékos, mint én, például éttermet vezet, termeszt, állattenyészt, főz stb. És ha elkészült egy főzési lépéssel, a mama "WOW! MÉG JOBB, MINT MAMA!💖🤩" sora nagyon gyorsan megöregszik.
Nagyon szeretem ezt a játékot! Olyan boldog és energikus hangulata van és grafikája, hogy mindig feldobja a napomat, amikor játszom! Eleinte kissé elsöprőnek tűnik a sok funkció miatt, de nagyon gyorsan rájön, és szinte mindent meg tud csinálni néhány alkalommal! 5/5☆-re értékelem, nagyon ajánlom!
A játék grafika, hangja és dizájnja jó. De ahhoz, hogy a többi receptet elkészíthesd, valódi pénzzel kell megvásárolnod. Ezért csak 3 csillagot adtam ezért, és már eltávolítottam ezt a játékot a telefonomról, mert már nem vagyok elégedett, mert nem főzhet más receptet, hacsak nem vásárolja meg valódi pénzért, és ez nem jó.
Míg szórakoztató volt, sok minden történt az étlapokon. Bosszantó volt, és megnehezítette, hogy arra összpontosítson, amit tennie kellett
Csak azt mondta, hogy offline állapotban van, de ha játékot vagy receptet veszel, internetre van szükséged a letöltéshez, és teljesen unalmas, nem is akarok csillagot adni, de csak megjegyzést szeretnék tenni, ne töltsd le. NAGYON NAGYON IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN IGAZÁN NEM AJÁNLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Cooking Mama: Let's cook! Eğitici dxw
A DS verziók sokkal jobbak voltak az animációkhoz, sőt a receptekhez is, itt csak néhány lépést kell követni a DS verzióhoz képest.
Először azt hittem, hogy ugyanazt az élményt fogja nyújtani, mint a Nintendo DS / 3DS verzióval, csalódott voltam, amikor rájöttem, hogy nem. Bár élveztem a főzést, a felhasználói felület zsúfoltnak találom. Kiárusítás és miegymás fogadja Önt, és én valahogy nem szeretem az ilyen típusokat. Illetve mi van ezzel a kényszerű AD-vel? Biztos voltam benne, hogy van választásunk, hogy megnézzem őket, de megvan az első kényszerített, és nem is tudom lemondani! Ez okozott csalódást. Továbbra is azt akarom, hogy a hirdetéseket nézzem, és ne kényszerítsek rá.
Szórakoztató játék, de rendkívül bosszantó, hogy a készítők SZÓSZERINT kényszerítenek minket a reklámok nézésére. A hirdetések megtekintése az egyetlen módja annak, hogy ételt gyűjtsön főzéshez, hacsak nem fizet valódi pénzt az élelmiszerek beszerzéséért. *sóhaj*
A korhatár-besorolás dacosan helyes, mert nagyon gyerekes, hanghatások is előfordulhatnak szinte lehetetlen halat fogni, és ha a sárgáját összekevered, és hozzá kell adni a port, akkor mindig hiányzik, és a büdös sóhaj feladása határozottan 3+-nak megfelelő
Korábban jó játék volt, nem zavaró, mint most. Nagyon sok tennivaló van, ami nagyon megzavart, de ennek ellenére jó munka a frissítéshez.
nagyonio
A DS első megjelenése óta rajongója vagyok ennek a franchise-nak. Igen, ugyanaz a játékmenet és a koncepciók, de ez csak egy pénznyelő, nem lehet új címeket szerezni valódi pénz költése nélkül, és az összes játékon belüli pénz a recept „próbálására” szolgál, és annak csak egy része, abszurd összeg a felugró ablakok közül, és ami a legjobb, még a Google Play játékok esetében sem tárol adatokat, ha eltávolítják az eszközről. Micsoda idő- és pénzpocsékolás.
Régebben játszottam ezzel a játékkal a Ds I-emen, és nagyon szerettem, szóval amikor megláttam itt, nagyon izgatott voltam, de nem tetszik, hogy naponta hány ilyen van, és bárcsak ugyanaz lenne, mint a Ds-emen.
STAR: Super Tricky Amazing Run Arkadne igre tffu
Fizetős sar !!
Ebben a játékban vannak a legagresszívebb mikrotranzakciók, amelyeket valaha láttam. Ez egy gyakorlat a fizetések elkerülésére. Az mentett meg 1 csillagtól, hogy a jó öreg Cooking Mama játékok esszenciája még mindig benne van. Sok frusztráción és bosszúságon kell keresztülmennie, hogy megtalálja.
nagyon jó
Rendben volt, úgy értem, nagyon jól szórakoztam, és azt hittem, hogy ez egy nagyon jó játék, ráadásul valódi receptjei voltak, amelyeket az életben is követhetek, de minden reggel, miután játszottam az átkozott játékkal, teljesen lefagyott. a start menüben, amikor újra megpróbálok játszani.
A játékmenet fantasztikus, órákig el tudja szórakoztatni. A legnagyobb problémám a könyörtelen hirdetések. A semmiből egy teljes képernyős, átugorhatatlan hirdetést fog kapni, és minél tovább játszik, annál gyakoribbak lesznek a hirdetések. Az opcionális hirdetések és a mikrotranzakciós tartalom rendben van, de egy hirdetést lenyomni a torkomon, amikor valami közepette vagyok, nagyon zavaró, és sokszor bezártam az alkalmazást a hirdetés közepén, mert annyira frusztrált voltam.